Писнало ли ви е да слушате куп неща относно хранителните добавки, които приемате? Търсите ли лесно и удобно средство, което ще ви помогне със загубата на килограми?

То тогава, онлайн магазин Workout.bg е тук за да внесе яснота и да ви представи един чудесен продукт, който ще помогне с трансформацията на тялото ви и ще ви даде тласък към повече енергия и мотивация.

Суроватъчният протеин изолат все по-често става любима напитка за трениращите и най-вече за тези, които желаят да имат мускулен релеф и да горят подкожни мазнини. Той има изключително малко количество мазнини и въглехидрати, което го прави лесно усвоим за организма.

С какво ще ми помогне суроватъчния протеин изолат

Всеки е наясно с това, че дали с цел отслабване или качване на мускулна маса, усилията са много, а процесът бавен и труден, но крайният резултат – зашеметяващ. Този протеин страхотно възстановява мускулните тъкани след тежките тренировки.

Чудесната му формула, започва да изгражда аминокиселини, които са главното задвижващо колело на това да се чувствате отпочинали и да запазите мускулната си маса, която заедно с мазнините, се разгражда по време на тренировка.

Високото съдържание на белтъци (около 90 до 95%) регулира липидите в кръвта и помага за кръвообращението, което позволява по-бързо функциониране на организма и възможността за повече и по-тежки повторения на упражнения.

Как да различа този протеин от другите

За разлика от другите протеини, суроватъчният протеин изолат не е толкова вкусен, поради отсъствието си на въглехидрати. Винаги бихте могли освен във вода, да го разтворите и в мляко, което ще направи вкуса по-добър, но ако желаете наистина бързи резултати, това е вашият продукт.

При избор на друг протеин от Workout.bg ще наблюдавате малко по-забавени резултати, но по-голяма наслада при прием.

Всички хора, които се занимават със спорт, знаят какво е изразът „Златен час“. Това е моментът, когато приключим тренировката, тялото е отпаднало и изморена и се нуждае от захранване – за да се активира мускулно-протеинов синтез (МПС).

Именно това е времето, в което трябва да приемете суроватъчен протеин изолат и да забележите ефективността му само след няколко минути, защото както вече споменахме той е един от най-бързо усвояемите протеини.