Бялата бреза е един от онези дарове на природата, който носи множество ползи за организма. Екстрактът, извлечен от листата ѝ, е най-силното натурално средство, използвано за изхвърляне на излишната вода от организма. Според мненията на потребители, които вече са използвали този натурален продукт, неговите ползи не спират до тук. За какво друго е полезен този природен дар, ще научите в следващите редове.

Освен, че благодарение на него ще изхвърлите натрупаната излишна вода от организма си, екстрактът от бяла бреза може да бъде използван и като:

• регулатор на кръвното налягане и свързаните с него световъртеж, главоболие и сърдечни болки;
• силно диуретично средство, което прочиства кръвта и насърчава изхвърлянето на токсини от организма, а това от своя страна води до загуба на излишното тегло;
• мощно антиоксидантно средство – бялата бреза е с високо съдържание на витамин С, който е мощен антиоксидант. Той подпомага придвижването на други витамини и минерали до клетките и участва в обмяната и правилното усвояване на белтъчините и въглехидратите, колагена и някои невротрансмитери.

АкваРен е натурален продукт на билкова основа, който е предназначен за бързо елиминиране на водата, задържана в тялото. Освен това, помага срещу целулит и допринася за отслабване и поддържане на нормалното телесно тегло. Опаковката съдържа 60 таблетки от хранителната добавка, които са напълно достатъчни за 20-дневен прием. Всяка една от таблетките е със съдържание на екстракт от бяла бреза в порядъка на 400 мг и затова мненията за АкваРен са силно позитивни.

Акварен на достъпната цена от 35 лева за опаковка от 60 таблетки можете да откриете в сайта на Fastachenomaslo.com. Поръчайте още сега своята опаковка от продукта, който ще ви помогне да изхвърлите натрупаната в организма вода и да поддържате теглото си в норма. Там ще откриете най-изгодната цена на продукт с екстракт от бяла бреза, в сравнение с всички подобни продукти на българския пазар.