Един от познатите ви от миналото лято модни трендове е така интересната и удобна пола с дълбока цепка. Същият можем да видим и при кройките на съвременните рокли. Дълбоката цепка е едновременно секси и комфортна за носене. Ето защо, днес, решихме да ви зарадваме с няколко уникални идеи за пола или рокля с дълбока цепка и по-конкретно с интересни модни съчетания с тях:

  1. С оувърсайз пуловер

Както полата, така и роклята с дълбока цепка ще седят отлично с пуловер с широка и лежерна кройка. За есента това е идеален вариант за работа и за ежедневието. Задължително го пробвайте, скъпи дами. Няма да съжалявате! Това може да се превърне в любимата ви модерна комбинация.

  1. С поло, прибрано в полата

Обратно, можете да наблегнете на по-изисканото и спретно облекло, като заложите на поло без ръкав и в бял цвят, което да приберете в разкроената си миди пола с дълбока цепка. Препоръчваме ви да контрастирате материите, като за полата изберете нещо с по-твърда основа за извайване на силуета.

  1. С любим тишърт

Тениската с надпис, лого или оригинална щампа е не по-малко подходяща за вашата спортна или спортно-елегантна пола с дълбока цепка. Ако се затруднявате в съчетанията, заложете на пола с по-неутрален десен или в един цвят. Дизайните с точки или райе също ще седят отлично в тази комбинация. Този стил си пасва както със спортни кецове и маратонки, така и със спортно-елегантни обувки на ток или платформа. А защо не и с така любимите ни обувки тип балеринки?

  1. С копринена блуза или свободна риза

За да разчупите това съчетание, изберете пола или рокля с дълбока цепка в нестандартен десен или с асиметрична кройка. Можете да комбинирате към тази визия и чифт обувки от велур с етно бижута или клъч чанта в модел мини куфарче.