Нека видим как можем да освежим интериора с декоративни пана за стена във всяка една стая от жилището.

Кухня

Интериорът на кухнята ще засияе, ако добавите към него подходящите пана за стена, например такива, изобразяващи пейзаж или натюрморт. За да стимулирате апетита, е по-добре да изберете ярки, сочни изображения. Това са модерните декоративни пана за стена, изобразяващи натюрморти. Често можете да видите картини в кухнята, изобразяващи сладкиши, грозде или чаши вино. Но и другите картини пана са добър избор, стига да ви харесват.

Спалня

Модулните картини – например, картини от 5 части или по-малко, в интериора на спалнята трябва да бъдат със спокоен сюжет и меки нюанси, които ще ви настроят за почивка и сън. Що се отнася до местоположението, най-често красивите картини пана, се окачват на стената над леглото или на отсрещната празна стена.

Дизайнерите съветват да избирате сцени в спалнята без ярки цветови контрасти. Това могат да бъдат цветя, картини, изобразяващи сезоните или природни явления: морето или нежна градина.

Детска стая

Едва ли ще изненадате по-младите членове на семейството със специален декор. Ето защо можете да изберете ярки снимки, изобразяващи герои , които детето обича. За стаята на момиче може да са феи, принцеси или анимационни герои. За стаята на момчето – герои от комикси и филми. Много малки деца могат да вземат само цветни снимки без сюжет. На тази възраст децата просто се интересуват от ярки и интензивни цветове.

Коридор

В малък коридор малките модулни картини ще изглеждат красиво. Например, тесни дълги или състоящи се от малки фрагменти.
В голям коридор можете да окачите по-големи картини: дълги хоризонтални или вертикални. Те могат да украсят празна стена.
Що се отнася до сюжета на картините, различни абстракции, цветя или пейзажи ще се впишат перфектно в тази стая. Може да си изберете от страхотните предложения на Posters24 .