Колко е нужно на един човек, за да му стане животът по-сладък? Една пастичка, може би торта, а защо не и вкусен крем? А къде можем да намерим широк продуктов асортимент от сладки изделия на достъпни цени? За наше щастие, няма нужда да гледаме прекалено далеч – фирма “Астрея 91” ООД, по-позната като марка “Жанета”, е тук, за да ви предложи висококачествено българско производство на сладки.

История на „Астрея 91“ ООД

Историята на веригата е дълга, динамична и възходяща, но като всяка хубава приказка, и тази има съвсем скромно начало. Всичко започва още през миналия век в скромното градче Горна Оряховица с производството единствено на торти. Постепенно с натрупаните ресурси, знания, умения и доволни клиенти “Астрея 91” ООД успява да се разрасне, едновременно обогатявайки продуктовата си гама и отваряйки нови и нови обекти в различни населени места на територията на страната, така че все повече и повече хора да могат да се насладят на произведенията на изкуството в сладкарството. Съвсем логично, към днешна дата националният мащаб бива надхвърлен и веригата може да бъде открита в 13 страни в Европа.

„Астрея 91“ ООД – синоним на качество

Какво прави компанията толкова успешна? Нима е просто плод на случайност и добро стечение на обстоятелствата? Отговорът категорично е не. Зад добрите резултати, които “Астрея 91” ООД постига, седят неуморим труд, амбиция, целеустременост и вдъхновение на професионално подготвения екип, както и безкомпромисните стандарти за качество, които той следва.

Първокласни сладкарски продукти „Жанета“

Колективът е изцяло отдаден на мисията и ценностите, които фирмата изповядва. Те се базират на работа с първокласни сладкарски продукти и суровини, които са един от най-ключовите компоненти за постигането на съвършения вкус, с който се асоциира марката “Жанета”. От друга страна, вдъхновението за реализиране на впечатляващия дизайн на сладкарските изделия, са клиентите, които гласуват доверие на фирмата в едни от най-важните и знакови моменти от живота си като сватби, кръщенета, рождени дни.

Ако не сте имали досег с конкретните сладки и тестени изделия, ще се запитате защо хората избират “Астрея 91” ООД? Дори и да нямате никакво отношение към дизайна, то няма да останете равнодушен към високото качество и стандарти, които се съблюдават в хода на производствения процес на ежедневна база. За всеки човек е важно продуктите, които достигат до него, да имат вкусова и хранителна стойност, като едновременно покриват всички критерии за безопасност в страната и Европа. “Астрея 91” ООД напълно осъзнава своята социална отговорност и я приема присърце. Най-доброто доказателство са самите сладки изделия – опитайте и ще се уверите лично.