Протеините са изключително нужни на целия организъм и без тях мускулният растеж е невъзможен. Днес обаче съществуват различни разновидности във вид на хранителни добавки на прах с отделна смесица от елементи. Ето защо по-долу ще обърнем внимание на 100% суроватъчния протеин Optimum Nutrition 100 Whey Gold Standard.

Какви са предимствата на Optimum Nutrition 100 Whey Gold Standard

Суроватъчният протеин е най-чистата протеинова форма до момента и е изключително предпочитан от много професионални спортисти и бодибилдъри днес. Тази хранителна добавка притежава определени основни предимства, на някои от които ще се спрем по-долу:

  • Optimum Nutrition 100 Whey Gold Standard е подходящ за всички активни хора с поносимост към лактоза;
  • В съдържанието му липсват каквито и да е захари и мазнини, така че е идеален за изгарянето на излишните мазнини и при спазване на балансирана нисковъглехидратна диета;
  • Тази добавка защитава мускулите след интензивни тренировки и спомага за бързото разграждане на аминокиселините.

Кога е подходящо да се приема за оптимален мускулен растеж

За да могат мускулите да нарастват ефективно, те се нуждаят от достатъчно подхранване чрез суроватъчен протеин, който Optimum Nutrition 100 Whey Gold Standard може да осигури. За да е оптимален мускулния растеж, експертите препоръчват приемът на добавката да се извършва от 1 до 3 пъти дневно, в зависимост от текущото Ви физическо състояние. Всяка доза е възможно да се смесва с вода, подсладителни сокове или плодове.

Професионалните бодибилдъри препоръчват на любителите в сферата за оптимален мускулен растеж да приемат Optimum Nutrition 100 Whey Gold Standard след сън, преди закуска и след тренировка. Подходящ е и като заместител на храненията през деня.

Къде можем да открием качествени продукти от този тип

Изключително важно е, когато става дума за качествена и здравословна храна или хранителни добавки, те да са наистина натурални или произведени от доказал се вече в спортния бранш производител. В тази връзка, Optimum Nutrition е доказан бранд, с изключително висококачествени продукти, като 100 Whey Gold Standard радващи се на засилено внимание от страна на професионалните спортисти и любителите бодибилдъри. 

Ние онлайн на Healthstore.bg с радост и гордост можем да заявим, че работим директно с този и още много, ползващи се с високо ниво на доверие сред потребителите, брандове, предлагайки техните продукти. Точно поради това представеният суроватъчен протеин на прах е напълно висококачествена и оригинална хранителна добавка на неустоима цена.