Ако сте погледнали в гардероба си и сте почувствали, че сте готови за шопинг, време е да се вдъхновите от най-добрия уличен стил от модните столици. От класически визии с актуализиран привкус до свежи модели, има безброй предложения за личния стил на всеки.

Вижте какво ще е модерно през есента на 2020 година и после потърсете в Google фразата: намаления Next. Гарантираме ви, че там ще намерите най-изгодните предложения за този сезон!

Обувки, носени над панталоните

Независимо дали ще ходите до офиса или ще си правите брънч с приятели, можете да увиете чифт токчета с каишки около глезена на дънките или панталоните си. Допълнете външния вид с подходящо яке, палто или блуза без рамо.

Големи викториански ръкави

Върнете се в 19 век с вдъхновени от викторианската епоха в Англия ръкави. Тази извънгабаритна форма създава илюзията за по-тънка талия и добавя моментално женствено докосване към вашия ансамбъл.

Изберете меки цветове през пролетта или освободете вътрешната си готическа принцеса в черно или сиво.

Груби ботуши с женствени рокли

Ретро модата се завръща с женствени рокли и груби ботуши. Независимо дали сте почитател на смелите шарки или предпочитате нещо по-класическо, роклите с изрязана талия са лесен начин да покажете момичешката си страна.

Съчетайте женствената рокля с груби ботуши и ще сте готови за всичко, което светът ви предлага! Това е автентична мода от 90-те, така че не се страхувайте да смесвате нещата и да се забавлявате!

Кожени палта

Когато температурата падне, дръжте се на топло в кожено палто. Естествено, говорим за изкуствена кожа, защото е добре да се доверявате на еко и щадяща животните мода. Да, това е личен вкус, но ние ви препоръчваме именно това.

Ако предпочитате да изглеждате елегантни и като представители на висшата мода, дългите кожени палта са наистина идеални за вас. Разкрасете нещата, като добавите смели цветове като червено или изумрудено, или бъдете опасно красиви с изцяло черен ансамбъл. Това е друг основен външен вид от 90-те, който пак е на мода.

Време е за шопинг!