Как да подобрим външния си вид веднъж завинаги? Въпрос, който много хора желаят да решат, независимо колко трудности и глад ще им отнеме и независимо от това колко опита ще им коства. Ключът към дълготрайното и сигурно отслабване, като режимът на виж повече тук, обаче не се състои в ограничаването и измъчването с глад, а се крие в съвсем друг подход на търсене.

Ако ви е писнало от множество безуспешни диети или не сте от тези, които държат непременно да страдат, то вероятно вече сте си задали резонния въпрос – има ли методи на здравословно отслабване, без рискове и глад? Щом сте открили правилния въпрос, то и отговорът ще го последва и то веднага: с помощта на природосъобразно хранене или фитнес диета.

Методи на здравословно отслабване, без рискове и без глад

Какви са принципите на фитнес диетата?

Става дума за периодично гладуване, в рамките на часове. Тоест периодите между храненията са по-големи от обичайното, но не надвишават няколко часа на ден. Ако, например, следвате правилото за гладуване от 12 часа между храненията, то в тези часове може да влезе и времето за сън, вследствие на което ще ви останат 4 часа до следващото хранене, не е толкова сложно, нали. Всеки може да потърпи няколко часа, а ползите са много повече от намаляването на теглото.

Методи на здравословно отслабване, без рискове и без глад

Какво още можем да очакваме от фитнес диетата, освен отслабване?

Благодарение на този режим, в който се освобождава достатъчно време за усвояване на храната, всички функции постепенно започват да се подобряват. Във времето, в което организмът не е зает да се занимава с храносмилане, той може да работи по-добре за всичко останало. Усвояването на храната се случва пълноценно и без излишества, което премахва рискът от натрупване на мазнини. Вследствие на това, се повишава енергията, настроението става много по-добро, а външния вид значително се освежава.

Кога можем да наблюдаваме първите ефекти от диетата?

Още в първите няколко дни, ще усетите прилив на енергия и ще се намерите много по-свежи на външен вид с изравнен тен на лицето. Това са първите индикации за положителна промяна, а отслабването няма да закъснее. Колкото по-здравословно се подхожда към начина на хранене и желанието за отслабване, толкова ефектът е по-дълготраен.

Както вероятно знаете, при наличие на свръх бързо отслабване, вследствие на диети с рязко спиране на храната, след приключване на диетата, килограмите се покачват отново, а понякога стават и повече. Това са естествени функции на организма да въведе ред в настъпилия хаос и да възобнови предишното състояние на нещата. За това, при желание за подобряване на външния вид и постигане на определено тегло, е много по-разумно да се работи в синхрон с нуждите и дейността на организма. Вижте подробности на FitnesDieta.com , където според конкретните цели ще откриете точните програми за следване.