Къща в Бояна не може да си купи всеки, ако бъдем честни. Столичния квартал си има дълга история и е известен, като сборен пункт и място за живот на много известни личности, хора от политическия елит, аристократи, творци и артисти. Имота в Бояна е солидна парична инвестиция в недвижимо имущество, която определено си заслужава, независимо дали се закупува за лично ползване или отдаване под наем. Атрактивната инфраструктура на самия квартал, неговата бърза и безпроблемна връзка с центъра по Околовръстния път, както и модерните еднофамилни къщи тук са привлекателни за мнозина.

Къща в Бояна – ценителите на лукса и удобството залагат на жилище в квартала

Един от най-старите, но пък най-динамични квартали на столицата е квартал Бояна. Никъде другаде в София няма да намерите такава уникална гледка към Витоша и същевременно лесен достъп до центъра и всички квартали на столицата. Хората предпочитащи семейно уединение, луксозен интериор, екстериор изпълнен със зелени градини и широки площи с терасовиден характер – залагат именно на този квартал. Тук модерните жилищни кооперации са доста, но като че ли еднофамилните къщи са още по-предпочитани. Комфорта на собственото жилище, което няма директно съприкосновение с останалите жилищни сгради наблизо – е незаменим. При това удобството да излезеш лятото в собствената си модерна градина, с басейн, барбекю и собствен фитнес дори отвън или вътре е незаменимо също.

Повечето имоти в квартал Бояна са обособени по единично. Те имат перфектна връзка с инфраструктурата от квартални улици и ключови пътни артерии. Достъпът до тях е охраняван по 24 часа, имат функционални технологични добавки, като камери, връзка със СОТ, електрически гаражни врати и всичко необходимо за една съвременна модерна къща на заможен човек. Къща в Бояна е възможността да си подарите тишината и зеленината на Витоша през лятото, да сте на крачка от карането на ски през зимата, да сте на минути буквално от центъра на най-оживения български град – София и все пак да сте комфортно усамотени. По-идеален имот за къща едва ли съществува, при това до Резиденцията на държавния глава на страната и до уникалната защитена от ЮНЕСКО Боянска църква. Предложения за имоти на http://www.luksozniimoti.com.