Ето че пролетта дойде и е време да скриете далече зимните ви облекла, както и да се погрижите за обновяването на пролетния ви гардероб. Днес ние ще бъдем за вас моден гид и ще ви дадем ценни съвети, затова как да съчетавате модерните якета и какви са новите модни тенденции.

Пролетните варианти на парките не губят актуалността си и този сезон. Те лесно могат да се съчетаят с всяка една дреха, с абсолютно всичко. Разбира се все пак трябва да имате моден вкус, за да усетите, по какъв начин точно да комбинирате различните стилове в облеклото ви, защото именно това е едно от най-трудните неща. Изисква се креативност и въображение, което да въплътите в новите ви модни образи.

Ако обаче ви се струва доста трудна задача това сами да нарисувате модния си стил, тогава ви съветваме да заложите на вечната класика в лицето на кожените якета. Те са стилни, интересни и дори могат да са женствени, ако ги съчетаете с нежна и ефирна рокля. Друг модел, който вече втора година води класациите е винтидж якето. И в действителност това ново направление в модата има, какво да предложи и с какво да ни изненада.

Актуална тенденция при пролетните якета, която навлиза смело са моделите, при които ръкавите са изработени в контрастен цвят и от друга материя, а останалата част  е дънкова. Определено това изглежда много закачливо и интересно, така че ако сте фенове на модните експерименти, тогава тази пролет можете да заложите на подобен модел, съчетаващ в себе си 2 абсолютно различни материи, но именно това е неговия чар. На мода се връща и модела бомбер, който се харесва особено силно на почитателките на активния начин на живот. На модните подиуми можете да видите такива якета дори от дънкова материя. За топлите пролетни вечери идеално допълнение към образа ви ще бъдат якетата с ¾ ръкави. Те са интересни, модерни и се съчетават лесно с облеклото.

Надяваме се да сме ви били полезни и да сме ви улеснили с избора на ново пролетно дамско яке. И не забравяйте, че модата е усещане на душата и истински прилив на енергия. Бъдете винаги индивидуални и създавайте своя уникален моден почерк с нашите предложения!