Редица фактори днес водят до дефицит на магнезий и много хора го имат, без дори да предполагат за това. Как да разберем, че се нуждаем от Magnesium Citrate на Now Foods и какво е неговото действие?

Как да разберем, дали имаме нужда от магнезий

Съвременният начин на забързан живот и създадените ни навици за прекомерна консумация на различни сладкиши, кафета, газирани напитки и ежедневния стрес на работното място са само малка част от нещата, водещи до дефицит на магнезий. От него страдат хората от всички възрасти, които често пренебрегват индикациите на тялото.

 

Магнезият и в частност Magnesium Citrate е много важен за нормалното функциониране на човешкото тяло минерал. Той играе роля в над 300 метаболитни процеса в живия организъм и участва във функциите на органи, като нервите, мускулите, костите, сърдечно съдовата система и много други. Той има способността да успокоява нервите, разширява кръвоносните съдове и да намалява кръвното артериално налягане, да нормализира нервните импулси и много други.

 

Първите симптоми за дефицитност на Magnesium Citrate са:

  • мускулните крампи – мускулни схващания в долната част на крайниците са сред първите индикации за липса на магнезий в тялото;
  • прекомерната хронична умора – много хора смятат, че умората им се дължи на тежкия изморителен труд всеки ден, но това съвсем не е така. В този случай тялото се нуждае от жизненоважни за него микроелементи;
  • липса на здрав сън – дълбокият непробуден сън е изключително важен за здравето и нашата пълна функционалност през деня. Така, че ако спите леко или трудно заспивате вечерта, вероятно имате нужда от магнезий;
  • постоянен стрес, нервност, раздразнителност – поредното доказателство за дефицит на Magnesium Citrate.

Какво е действието на Magnesium Citrate на Now Foods

С редовният му прием Вие ще почувствате успокоение и психическа устойчивост на различни външни дразнители. Ще станете по-концентрирани в работата, а производителността Ви ще се вдигне в пъти, без да чувствате особено изтощение и умора. Мускулните крампи ще се успокоят и ще отминат, а съня Ви ще се подобри значително. Ще започнете да заспивате по-бързо, ще спите непробудно през цялата нощ, а на сутринта ще се чувствате отпочинали и бодри. 

 

Ако сте в депресивно състояние, имате чувство на слабост и отпадналост, дори и сутрин след сън, то Magnesium Citrate на Now Foods е Вашето спасение. Той се предлага онлайн в опаковка от 100 таблетки по 200 мг и се приема по една доза сутрин със закуската.