В случай, че наскоро сте дошли в Пловдив и желаете да намерите висококачествено заведение, в което да закусвате, обядвате или вечеряте (или сте от града, но ви е омръзнало от стария ресторант и искате да намерите ново място за похапване), то Smokini, един луксозен ресторант в Пловдив, е добра възможност за удивително кулинарно преживяване.

Smokini се слави с отлични професионални готвачи. Те постоянно се стремят да приготвят съвършени ястия, които направо да ви вземат ума. Храната им ви позволява да изпитате невероятна и уникална палитра от аромати и огромна гама от вкусове. Благодарение на гозбите на тези професионалисти ще ви преведат на незабравимо пътешествие, в което ще обиколите целия свят и ще вкусите храна, която може да ви пренесе във всяка една страна, дори в такава, за която не сте чували. Smokini осигуряват на своите клиенти много голям брой международни ястия. Обаче в същия момент имате възможност и да изберете от многобройните традиционно български храни. Тази смес от международна и българска кухня позволява на ресторанта да ви предложи едно завършено меню.

Служителите на този ресторант се водят от принципа, че няма нещо, което да не може да бъде подобрено. Затова те постоянно се стремят към усъвършенстване и извеждат ястия и обслужването на едно ново по-високо ниво. Винаги се стараят да преборят нови предизвикателства, да експериментират с нещо ново и различно, да ви осигурят съвършени ястия, които са пълни с вдъхновение и богат набор вкусове. Освен това се стараят да намират и комбинират нови вкусове и аромати, за да създадат съвършени съчетания, които биха съблазнили сетивата дори и на най-капризните клиенти. От ресторант Smokini се стараят да предложат на своите клиенти едно отлично кулинарно преживяване, което засища стомаха и сетивата на всеки посетител.

Според съдържателите, ресторантът е бил създаден с целта да се превърне в изискано и тихо място, което осигурява международна кухня и български ястия, всички от които приготвени от най-добрите професионалисти в бранша. Тук ще срещнете груб индустриален дизайн в комбинация с уютен винтидж стил. Тази комбинация допринася за елегантността и комфорта на ресторанта, правейки го уютен и изискан едновременно. В летните дни на разположение на клиентите са две зали, външен двор и красива тераса, докато през зимата работят само двете основни зали.

За създаване на всяко ястие са били избрани висококачествени и свежи продукти, които са сред най-добрите възможни на пазара. Така вие получавате шанс да се насладите на едно перфектно ястие, което е приготвено с любов, майсторство и отлични съставки.

Това уютно заведение се намира в центъра на Пловдив. То ви осигурява нови и интересни вкусови експерименти, отлични международни ястия и традиционно българска кухня. Ще се насладите не само на храната, но и на цялостната атмосфера в заведението. Ресторант Smokini получава много положителни отзиви от своите клиенти, понеже успява да постигне целта си – а именно, да осигури едно цялостно преживяване, което е приятно за всички сетива. Това става възможност, благодарение на факта, че кухнята на заведението създава превъзходни вкусови комбинации, за да ви подари едно незабравимо гастрономско преживяване.